Rólunk

XVI. kerület | Hasznos információk az óvodai felvételről és a kertvárosi  óvodák körzethatárairól

Óvodánk Budapest IX. kerületében, a Haller téri parkban található. Az idejáró gyermekek az autók dübörgése helyett a madarak dalát hallhatják.

Épületünk földszintes, tágas, könnyen áttekinthető beosztású, 8 csoporttal rendelkezünk, csoportszobáink tágasak, világosak, esztétikusak. Tornaszobánk jól felszerelt.

Tornaszobánk és hatalmas kertünk az óvodás gyermekek mozgásigényeinek kielégítését, mozgáskultúrájának fejlődését segíti. Óvodánk programjában kiemelt helyet szántunk az esztétikai, illetve művészeti nevelésnek, a környezet megismerésének, védelmének. Gyermekeink tevékenyen részt vesznek a természet védelmében, szebbé tételében, a kis veteményes- virágos kertek ápolásában, gondozásában. Az élet ritmusát meghatározó évszakok változásait folyamatosan figyelemmel kísérhetik, megismerhetik a természet törvényszerűségeit.

ballada2 - Madách Imre Művelődési Központ, Vác

Sokoldalúan képzett, gyermektisztelő és szerető óvodapedagógusaink vallják, hogy minél több boldog, jókedvű, alkotó kedvű kisgyermek tevékenykedjen, és élje mindennapjait örömmel, játékkal. A nevelő munkát segítő dadus nénik összeszokott közösséget alkotnak, Megbízható, gyermekszerető munkájukkal segítik az óvodapedagógusokat a napi tevékenységek folyamatában.

Surmanné Keztyűs Tünde

óvodavezető

Kerek egy ég alatt

Kerek egy csudafa

Kerek csudafának Szép tizenkét ága;

Szép tizenkét ágán Ötvenkét virága;

Ötvenkét virágán Három aranyalma.

Csudafa Vers

Magyar népi motívum: Képek, stockfotók és vektorképek | Shutterstock